Retourneren

 Is het item toch niet helemaal wat je in gedachten had? Jammer, maar dat kan gebeuren. Lees hieronder hoe je, je bestelling kunt retourneren. Check eerst of uw bestelling in aanmerking komt voor retourneren.

  • Retourneren kan binnen 14 dagen. uw bestelling dient dan binnen 14 dagen bij ons retour te zijn. Retourperiode gaat in op de dag van ontvangst. LET OP: retours die na 14 dagen bij ons binnen komen zijn te laat en kunnen wij niet meer in behandeling nemen. 
  • De artikelen dienen ongedragen te zijn en alle tags zijn nog bevestigd.
  • Bikini’s, oorbellen, en lingerie kunnen vanwege hygiëne niet geretourneerd worden.
  • Bij Sale of kortings artikelen krijgt u een tegoedbon i.p.v. geld retour.
  • LET OP! De kosten van de retourzending worden niet door ons vergoed!

Let op: 

Wij worden erg vaak in verwarring gebracht met een andere website genaamd Wish. Voor de duidelijkheid check van te voren even of de items die u wilt retourneren ook daadwerkelijk van onze webshop komen.

 

Wat moet je doen als je jouw bestelling wilt terugsturen?

Vul het retourformulier in die u bij de zending heeft ontvangen. Stuur dit formulier mee in uw retourzending. 

Het aankoopbedrag exclusief verzendkosten wordt binnen 14 dagen (nadat wij uw pakketje hebben ontvangen) terug gestort op het IBANnummer dat is opgegeven op het retourformulier.

U kunt uw retour bij een desbtreffend PostNL punt op de post doen.

Retour adres:

Wish Fashion & Accessoires

Muldershof 31

6901 GW  Zevenaar


Bij retour verlangen we dat onze items geheel in een onbeschadigde en (indien mogelijk) originele verzend verpakking worden geretourneerd. Indien een item wordt geretourneerd dat naar ons oordeel schade heeft opgelopen of niet compleet is, zullen wij van Wish Fashion Boutique u via een e-mail hiervan op de hoogte stellen en de eventuele verdere stappen nader uitleggen.


Heeft u vragen over het retourneren van uw bestelling? stuur een e-mail naar info@wish-fashion.com