Bezorgen & Levertijd

Als je een bestelling bij ons hebt geplaatst is het natuurlijk van belang dat je zo snel mogelijk kunt shinen in je nieuwe musthaves. Daarom proberen wij ons best te doen om je bestelling zo snel mogelijk bij jou thuis af te leveren. Als de bestelde items bij ons op voorraad zijn, worden deze doorgaans binnen 1-3 werkdagen bij je thuis bezorgd. Mocht er een item bij je bestelling zitten die niet direct leverbaar is, worden de opties doormiddel van een e-mail met je besproken.

De verzendkosten

De standaardverzendkosten voor je bestelling bedragen € 4,95 voor Nederland en € 5,95 voor België. De verzendkosten worden zichtbaar wanneer je het desbetreffende land selecteert.

Wish Fashion & Accessoires werkt samen met DPD pakketdienst.

LET OP: Op de maandag zijn wij gesloten en worden er ook geen pakketten verstuurd. 

Alle bestellingen in de webshop van Wish Fashion & Accessoires worden geleverd met DPD. Een paar voordelen van het verzenden met DPD pakketdienst zijn:

  • Zodra wij je bestelling aan DPD hebben afgegeven, wordt deze doorgaans binnen 24 uur aan je geleverd. Mocht je niet thuis zijn bij bezorging, dan ontvang je een "niet thuis bericht" daarmee kun je op de website van DPD aangeven hoe je het pakketje alsnog in ontvangst kunt nemen, mocht dat niet lukken dan kun je het pakketje afhalen bij een afhaalpunt bij jou in de buurt.
  • DPD levert op de werkdagen maandag t/m vrijdag.
  • Zodra jouw bestelling is verzonden krijg je van ons een bevestigingsmail met een Track en Tracecode zodat je weet wanneer je de bestelde items kunt verwachten. Voor meer informatie over bezorging door DPD verwijzen we je naar de website : www.dpd.com/nl