50% Korting

Alle sale items uit de map 50% korting kunnen NIET meer geretourneerd worden. Houdt hier dus rekening mee op het moment ...
Meer info

50% Korting

Alle sale items uit de map 50% korting kunnen NIET meer geretourneerd worden. Houdt hier dus rekening mee op het moment dat je wilt bestellen. - Gezien het de allerlaatste stuks zijn kan het voorkomen dat achteraf toch blijkt een item niet op voorraad te zijn. Uiteraard storten we dan wel het bedrag terug.
  1. Harper & Yve - Lucky t-shirt Harper & Yve - Lucky t-shirt

    Normale prijs: € 49,99

    Special Price € 25,00

    Harper & Yve - Lucky t-shirt

    Dress like you're already lucky! Met het LUCKY T-shirt van Harper and Yve voeg je een flinke dosis fun en flair toe aan je wardrobe. Dit statement T-shirt pronkt met de merknaam en een klavertje vier opdruk. Het is niet alleen een fashion statement, maar ook een gelukssymbool dat je dag opvrolijkt. Laat jezelf stralen in dit hippe shirt en spread the luck! Ons model is 1.76 en draagt maat S. Materiaal: 100% katoen.
  2. Harper & Yve - Yves jurk Harper & Yve - Yves jurk

    Normale prijs: € 109,99

    Special Price € 55,00

    Harper & Yve - Yves jurk

    Unveil Your Ultimate Style with the YVES dress: Laat jezelf stralen in de YVES jurk. De jurk is gemaakt van een mix van 55% polyurethaan en 45% polyester, met een binnen voering van 52% polyester en 48% rayon. Deze jurk biedt comfort en stijl in één. Met een strak model en een reverse kraag, voegt de jurk een vleugje klasse toe. De drukknopen over de hele lengte aan de voorkant maken aan- en uittrekken eenvoudig. De lange pofmouwen met elastische mouwuiteinden zorgen voor een fijn draagcomfort en zijn een tof detail. De stijlvolle stiknaden in de taille en de praktische steekzakken aan de zijkant maken deze jurk een complete must-have. Het metalen merklogo op de linker zak voegt een vleugje luxe toe. Stralend en comfortabel, dat is de YVES dress! Ons model is 1.76 en draagt maat S. Materiaal: 55% polyurethaan en 45% polyester.
  3. Blazer Dress Stripe Black  SALE Blazer Dress Stripe Black  SALE

    Normale prijs: € 52,50

    Special Price € 26,25

    Blazer Dress Stripe Black SALE

    Vallen op maat MAAR twijfel je tussen 2 maten? Neem dan de grootste. Persoon op de foto is 1.65m Pre order; worden eind week 36/begin week 37 verzonden.
  4. Sneakers Teddy Black  SALE Sneakers Teddy Black  SALE

    Normale prijs: € 29,95

    Special Price € 14,98

    Sneakers Teddy Black SALE

    Vallen op maat Brede neus (grove sneaker dus)
  5. Leather Look Short Creme SALE

    Normale prijs: € 28,50

    Special Price € 14,25